Axl Rose (fylleteckning)

Jag kände för att rita lite mer så jag ritade Axl Rose också! Den blev rätt kass! Ser inte riktigt ut som honom men
whatever! Jag börjar nyktra till och bli hungrig nu iaf! BACON!


Edit: Jag har tittat lite på bilden och den blev ju egentligen inte så dålig förutom att han fick en grotesk boxarnäsa!Lizzy Devine (fylleteckning)

Kom just hem från studentpuben. Var full men inte tillräckligt trött för att sova... Kände för att rita nåt så jag ritade av en bild av Lizzy Devine! Originalsångaren i Vains of Jenna! Nu har de ju bytt till Jesse Forte... men Vains of Jenna äger ändå! 
Hursomhelst... svamöar lite.. bilden blev rätt bra trots att jag är full! Metal \m/


Snel hest!

Kolla här brudar! Jag är en kille som kan rita hästar. Blir ni kåta nu? ;D


Nä, skojar bara! :P 
Chansen att få en puss av en tjej för att man ritar en häst försvann nog redan efter mellanstadiet :(

    

Art block!

  
 

Jag gick till ateljen på skolan för att rita en sida till projektserien, likadant som jag gjort hela veckan. Men det tog tvärstopp. Jag orkade inte.
Så då tänkte jag att jag ritar bröst och snygga tjejer istället för det är ju roligt att rita... gick åt helvete det också. Så då ritade jag den här!

Sjöormen!

Ooooch en till kan vi väl kasta in! Ritade den nyss, väldigt nöjd faktiskt... Jag satte mig bara för att rita något, jag visste inte vad. Bara började på måfå och tillslut blev det ju en hel orm!

Plasket som blir den kommer upp ur vattnet tog pinsamt lång tid att göra kändes det som, vågade inte titta på klockan! Men det tog nog mest tid i hela bilden eftersom jag ville få vattnet att skvätta på "rätt" sätt. Måste ha slitit ut halva suddgummit bara på att sudda och göra om vattnet.

Jag blev nöjd tillsut iaf. Eller vad tycker ni? :)Krokí med Snyggve!

Jag sitter och bläddrar i ett ritblock från förra året med krokibilder. Just den här bilden är väl inget att skryta över men jag gillar den snitsiga onelinern som jag smög in! Vem har sagt att krokí är tråkigt?
Nej, självklart är det inte kul att driva med cancersjuka människor på det här viset (inte efter Dio gick bort), nej... så Snyggve har naturligtvis inte cancer, hon kör på Britney Spears-looken!

Om ni trodde hon kallades Snyggve för att hon tappat håret i cancer får stå för er, jag sa inget! ;P

Lemmy som konst?

Jag hade hittat en bunt overheadpapper som jag tänkte var bra att ha till nåt nån gång. Jag testade att rita lite på dem med mina tuschpennor.... det blev inte alls bra. Skitfult snarare! Jag tröttnade och slängde bilden i en kartong tillsammans med diverse skräp.

Men ju mer jag tittar på den nu efteråt, desto mer känner jag att den faktiskt ser bra ut trots att den är så ofärdig. Den hade blivit tråkig att titta på om den varit perfekt tror jag. Iaf för mig! 

Den är oslipad men ändå färdig!

EAT ME!

Det mest obehagliga med den här bananen är nog inte det faktum att den prata och har ett ansike. Den ser dessuom ut att kunna gå med bananskalet, alltså som spindelben. Usch! mardröm... nä tack vet jag kött. Det lever inte iaf ;PTjejer och en strand!

Det går lite segt med ritandet... Men de här blev lite söta iaf. De har ingenting med nåt att göra men det är så skönt att bara få rita nåt skit också istället för det som man egentligen är tvungen att rita.


Någon märklig varelse!

Fråga mig inte vad det här är för jag har ingen aning.


Gul bil!


RSS 2.0