Eine kleine Clown!

Jag borde ta och rita en serie snart. Det var länge sen. Nu har jag ju precis hittat tillbaka efter en svacka som varat ett tag där jag inte haft någon lust eller ork att rita nåt. Men nu senaste dagarna har det kännts roligt att rita igen och då blir det bra resultat också. Ska försöka stanna in the zone nu.

Jag ritade iaf en clown idag :P 

Gangster!

Älskar böcker och filmer om maffian. Jag gillar gamla hederliga gangstrarna också. Dagens tjuvar är ju en skam för tjuvsläktet. Det är väldigt ont om gentlemannatjuvar idag.Holy shit!

Äsch! Jag kände för att rita lite bajs idag också. Det är världens lamaste skämt men det får duga, tog ju bara 3 minuter att komma på! :P 
Nu ska jag gå hem och ägna kvällen med att arbeta på min pågående novell.


Yo ho, a pirates life for me! 2

Den färdiga bilden! Stor skillnad mot den tidigare versionen från igår. Riktigt nöjd. Jag brukar tycka att det är rätt segt att färglägga och skugga men den här var faktiskt rolig att arbeta med. Jag borde fortsätta rita roliga bilder! :PYo ho, a pirates life for me!

Fick sug efter att rita pirater. Jag tror att jag ska lägga till skuggor på den också men inte just ikväll. Mina ögon orkar inte hålla sig öppna. Annars är jag väldigt nöjd med den. Ibland lyckas jag.


Skräcken!

En lite försenad bild. Det var meningen att jag skulle rita den till Halloween men sen har den blivit liggande tills nyss när jag gjorde klar den. Hehe. Är väl ganska nöjd med den, med tanke på att jag bara arbetat på den när jag har varit skitbakis. :P


Kuken mot väggen!

Ett projekt hemma hos en kompis sent på natten, som tyvärr inte blev helt fullbordat. Togs bort från vägen dagen efter! :P Men är det någon annan som önskar att ha en överdimensionerad gubbakuk på väggen så kommer jag mer än gärna över och fixar det! :P


Originalbilden jag gjorde som omslag till Snuskis:

Varning på stan!

Läskig gubbe! Lite inspirerad av det där ansiktet som är med i Rage Comics. :PMötley Crüe!

Ett försök till att rita Mötley Crüe.

Penisfanten!

Höhöhö! Snoppar är roliga!


The Rolling Stones!

Charlie Watts, Keith Richards, Sir Mick Jagger och Ron Wood!Möte i öknen!

Jag låter bilden tala för sig själv. :PBatman & Batmobilen

Och Batman är alltså inte en jätte. Ska vara som ett kollage! :P

Den här Batmobilen från Batman: The Animated Series är enligt mig den snyggaste Batmobile som han haft. Det är väl kanske mycket nostalgi eftersom jag växte upp med den serien och hade bilen som leksak men den ser ändå jäkligt rå ut.Eta hesten!


RSS 2.0