Mannen på taket!

Jag gillar som sagt mörka ytor!
Denna har jag döpt till:Jag älskar perspektiv!

Jag älskar verkligen att arbeta i perspektiv! Det är ju inte så fritt utan tecknandet blir väldigt tekniskt! Som att vara arkitekt! Men det blir snyggt!
Fast visst kan slarvigare bilder också vara snygga och ha sin charm! Jag är öppen för allt!

Ljus och skugga är också nåt som jag älskar att jobba med! Eller svärta överhuvudtaget i en bild! Mycket svart ska det vara!


Manmning?

Här får ni en bild att fundera över!

Edit: Sånt här höll ju på att ge mig lite problem innan! Men den här bilden tyckte jag faktiskt var ganska smart! :P
Jag tänker jag nog mest på den där frågan om att män ska amma barn som jag läste nåt om förut! Och kvinnor ammar ju öppet på stan ibland! Ganska äckligt egentligen!
Oscar Wÿlde och blodprovet!

Jag besegrade bakfyllan genom att rita en seriestripp idag! Jag behöver få arbeta då jag är bakis, då känns det som att man får nåt vettigt gjort och inte bara ligger och mår dåligt! Man får ju ångest om man slösar bort livet!

Jag kom till djupa insikter om mina serier igår också, tyvärr minns jag ingenting... men det var smart!


Oscar Wÿlde får nästan till det!


Oscar Wÿlde i färg!

Gjorde ett nytt försök att färglägga min Oscar Wÿlde-serie! Men den är ju inte riktigt anpassad för färg känner jag! Jag har så pass mycket svart i den så den passar nog bättre i svartvitt! Vad tror ni?


Den här nästa går ju tyvärr inte att dela så lätt! Men ni kan nog läsa ändå!


Oscar Wÿlde, lite tuffare!


pre-production inför nästa serie!

Jag har börjat arbeta på nästa längre serie nu! Mitt examensarbete! Det är ca 20 sidor och den kommer vara klar i slutet av maj om jag håller min planering, vilket jag hade tänkt göra faktiskt! Än så länge är inget manus färdigt och jag har bara en svag idé om vad det handlar om! Jag har lite nya idéer och grepp som jag har tänkt att testa!

Just nu leker jag bara lite, hittar på karaktärer och känner mig för!
Kolteckningar!

Jag borde uppdatera lite bättre! Men jag har varit sjuk och arbetat på andra saker ett tag! Men nu satt jag nyss och pillade ihop några kolteckningar! Det är lite kul att använda andra tekniker än dem man är van, även om det inte blir några mästerverk!

I efterhand så märkte jag att alla bilderna har fåglar gemensamt!


Grannar - 12 sidor!

Igårkväll blev jag färdig med den här långa serien som jag arbetat på ett tag! Så nu är jag faktiskt ganska nervös inför "premiären"! Men jag håller tyst ni och låter serien tala för sig!


RSS 2.0