Bzzzzzz!

Jag försökte rita en humla men jag är nog inte så bra på att rita naturtrogna grejer. Behöver lite mer övning för det tror jag. Annars är ju humlor väldigt fina insekter. De ser mysiga ut med all päls.

Mitt Neverland!

Den här bilden är ganska mycket inspirerad av Peter Pan eftersom jag satt och tittade på de filmerna av Disney för ett tag sedan. Jag skulle gärna dra till Neverland och aldrig växa upp.
Blev förresten väldigt sugen att börja rita en barnbok igen medan jag jobbade på den här bilden.

Webbsida för Oscar Wÿlde!

Jag har startat upp en ny snyggare blogg/hemsida som jag tänkte övergå mer till nu.

http://joakimburholm.blogspot.com/

Där kommer jag lägga upp Oscar Wÿlde-serier enbart. Jag kommer att ha kvar den här bloggen också och lägga ut lite mer blandad kompott med bilder och vad jag nu känner för att rita. Men jag kände att jag behövde en ordentlig sida åt Oscar och med ett riktigt galleri.

Muppen

En söt liten sak.


Rumpan!

Jag tänkte egentligen gå hem nyss men så satt jag och kluddade och figuren uppe till höger dök upp ur ingenstans. Han såg så skön ut så jag kunde inte låta bli att testa rita lite mer i samma stil. Kanske går att göra nåt av den här stilen.

Ånglok!

Gamla ånglok är nåt som jag tycker är häftigt! De ser så jävla brutala ut och det ryker och låter! Annat det än dagens fjolltåg som inte ens tar sig fram om det råkat komma snö på spåret. Pinsamt!


White Trash?

Har haft lite ledigt från ritandet då jag varit hemma över jul/nyår och inte haft scanner tillgängligt.RSS 2.0