Två Oscar Wÿlde-strippar!

Jag har just nu bara en sida kvar på min långa serie! Den sidan gör jag klar under helgen! Jag har tagit mig tid att rita två strippar också! Så här kommer dem! I den nedre presenterar jag en ny karaktär! Det blir kanske svårt att skicka den typen av serier till tidningen och så! Men jag ritar dem ändå!


Hard work, work!

Jag är mer än halvklar med den längre serien nu! Sju ritade, fem sidor kvar! Har hållit takten på en sida om dan dessutom, förutom ett undantag! 
Men idag har jag börjat smårita lite på "concept-art" inför nästa serie! Den ska vara lite mörkare och jag ska testa lite nya uttryckssätt! Utnyttja bildmediet och hela seriemediet för att förstärka huvudpersonens sinnesstämning! Jag är rätt nöjd med första, men kopian som jag försökte färglägga och smutsa ner ser ut som skit!

Jag är ganska inspirerad av Nikki Sixx självbiografi Heroin Diaries här! Både historiemässigt och bildmässigt för den är verkligen sjukt snyggt rent grafiskt!
Byta adress!?

Jag sitter nu och är såååå sugen att byta från Blogg.se till Blogspot.com! Blogg.se suger ju röv, det enda som håller kvar mig nu är att jag inte kan flytta inläggen härifrån till Blogspot! Blogg.se låser fast dem! >_<

Jag har letat och testat skript och grejer som ska kunna gå runt spärren men kan inte hitta något som exporterar till blogspot! Bara till Wordpress!

Det känns också dumt att byta adress hela tiden men Blogspot är ju bättre! Har redan skapat en och tittar runt lite bland funktionerna och det är ju 100 gånger bättre: burreritar.blogspot.com
Funderar på att byta ändå! Man kan ju länka till den här på nåt synligt ställe bara!

 

Liten teaser!

Arbetar på den nya 12-sidiga serien! Bara 2 av 12 färdiga än men jag kan inte hålla mig från att visa lite bilder! =D  Fast några hela sidor får ni inte se!
Satsar på att ha den färdig innan månaden är slut!


Oscar Wÿlde och update på en annan serie in progress!Det blir lite konstigt när man inte har lika stora eller inte 4 rutor! Men det får gå ändå! Snabbade ihop den nu ikväll! Har arbetat hela dagen på den här serien också: http://burreritar.blogg.se/2009/december/fran-en-serie-som-ar-pa-gang.html
Jag har slitit mycket med den till och från sedan i julas... högar med anteckningar och omskrivningar i manus och har nu ritat om storyboard 4 gånger! Den har inte varit lätt att få att gå ihop och bli förståelig för läsaren! Den mest komplexa jag jobbat på hittills tror jag! Men mycket roligt! Har varit en utmaning att berätta just lagom mycket!
Men nu verkar den vara vattentät och redo för ritbordet! Jag tror det blir bra!

Oscar Wÿlde headbangar vidare!

Anledningen till att det tyvärr blir väldigt lite Oscar Wÿlde är ju som jag tjatat om innan därför för att jag arbetar på så många andra serier samtidigt! Serier som kräver betydligen hårdare arbete och som jag arbetare om betydligt mer! Jag ska nog ändå försöka rita mer Oscar Wÿlde han är fan den bästa serien jag gjort, den har ju potential tror jag! Och strippserier är ju så pass enkelt att göra hyffsat bra! Och det går snabbt! Mitt favoritarbetssätt! ^_^
Dessutom har jag arbetat så mycket på ganska allvarliga och dystra saker så det är skönt med humoravbrott känner jag!
Här är iaf två stycken jag gjorde idag!


RSS 2.0