Många streck!

Nåt jag ritade inför mitt projektarbete. jag måste verkligen börja arbeta med det riktigt snart om jag ska hinna men naturligtvis är det en omöjlighet. jag jobbar bara i sista minuten, något annat sätt att arbeta på än under tokstress funkar liksom inte.Oscar Wÿlde tvättar och spelar!

Varsågoda! Två sprillans nya Oscar Wÿlde-strippar.

Och glöm inte bort Small Press Expo på Kulturhuset i Sthlm i helgen. ;)
Massor av serier av en massa människor, men bäst av allt är ju att det finns ett helt fanzin med bara Oscar Wÿlde-strippar till försäljning där. Visst är det bra?
Small Press Expo!

I helgen, lördag och söndag, är det Small Press Expo i Stockholm på Kulturhuset! Det är en seriemässa! Jag har gjort ett samlingsfanzin med Oscar Wÿlde-serier som går att köpa där och serien Grannar som jag gjorde finns med i antologin Comic Royale 4 som säljs vid samma bord! Kom gärna förbi! =)

Här har jag ritat av en del av min lilla lägenhet ikväll, i brist på annat att göra!


Slash!

Inte nog med att Motörhead, Airbourne och Megadeth kommer till Gävle i sommar, jag fick just veta att Slash ska spela också. Jag är så jävla kåt just nu!


Paradise City!

Ritade till Guns n Roses låten! Försökte göra nåt lite flummigt! Det blev rätt kasst! Det enda jag gillar är vägen med molnringen och vingarna i mitten, fast jag märker nu att jag stavat fel på "paradise"! Oh well!

Håller för övrigt på för fullt och skriver manus så därför uppdaterar jag inte så mycket!
RSS 2.0